Posted by: abcdyg | December 17, 2009

Kerana Sehati Berdansa, Sazzy dan Dira bergaduh?

Sazzy dan Dira bergaduh

Gara-gara program Sehati Berdansa, Sazzy dan Dira bergaduh! Biar betul ni? Kami percaya ada antara korang yang terkejut dengan berita ni kan. Tapi itulah hakikatnya bilamana Sazzy dan Dira telah meluahkan perasaan kat laman Facebook masing-masing.

Daripada luahan perasaan yang kami baca daripada kedua-dua pihak, nyata ianya berpunca daripada ketidak-puasan hati pihak A (Sazzy) terhadap undian SMS yang diterima oleh pihak B (Dira) dimana pihak A mengatakan bahawa pihak B telah menggunakan duit sendiri untuk membuat undian terhadap diri sendiri bagi menaikkan peratusan undian sehinggakan pihak B rasa terpanggil untuk melakukan self defend.

Mungkin kami takde hak nak ulas lanjut mengenai konflik yang berlaku ni sebab kami tak tahu hujung pangkalnya. Tapi apa kata anda baca luahan perasan dari Sazzy dan Dira kat bawah ni. Mungkin anda boleh membuat ulasan lanjut mengenainya. Huhu..


Responses

  1. erk eleh…tu pun nak gaduh….!bagi malu jer


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: