Posted by: abcdyg | December 8, 2009

(CARTA)10 Gambar Artis Malaysia Paling Seksi 2009(PART II)


10 gambar artis malaysia paling seksi

Mesti ramai yang tertunggu-tunggu part II gambar 10 artis Malaysia paling seksi bagi tahun 2009 nie. Kalau ada yang tak berpuas hati dengan kedudukan ke 10 hingga ke 6, kami pasti anda akan lebih tak puas hati selepas tengok senarai artis Malaysia paling seksi dan hangat di tempat ke 5 hingga juara.

Untuk part II ini kami akan paparkan senarai pemenang dari tempat ke 5 hingga ke juara untuk tatapan anda. Kini segala misteri akan terungkai dan jawapannya akan terpampang di depan mata anda. Jangan lupa baca part I 10 artis Malaysia paling seksi terlebih dahulu sebelum anda layan part II nie.

Jom kita sekodeng senarai top 5 daripada 10 gambar artis Malaysia paling hangat dan seksi tahun 2009 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Untuk setiap artis yang tersenarai kami ada sediakan link untuk anda membaca artikel asal mereka.

P.S: Artikel ini adalah dibuat untuk suka-suka sahaja. Segala gambar adalah diambil daripada Internet dan dialog artis-artis yang terlibat adalah rekaan kami semata-mata.

5. Anggun – walaupun sebenarnya berasal dari Indonesia, tapi kami letakkkan jugak Anggun sebagai pemenang tempat ke 5 kerana gambar seksi Anggun ini diambil semasa dia tengah buat show. Bayangkanlah jika anda seorang lelaki dan pergi tengok show Anggun, anda akan dapat 2 in 1. Halwa telinga dan rezeki mata ~~~

anggun

4. Zila Bakarin – kami tahu anda akan pasti kata yang gambar ini dah lama. Bukan tahun 2009. Tapi kami tetap mahukan Zila Bakarin mendapat nombor ke 4 dalam senarai ini. Bukan apa mana ada artis yang seksi berkemban dan bertudung. Zila Bakarin je yang mampu buat macam nie. Tak gitu?

zila bakarin

3. Stephanie Liah – model kelahiran Malaysia yang tak tinggal di Malaysia tapi masih sempat bergambar dengan ramai artis-artis lelaki Malaysia. Anda kena layan gambar Stephanie Liah bersama selebriti lelaki Malaysia dan gambar Stephanie Liah dengan anaknya yang sangat comel untuk memahami betapa seksinya model ini.

Stephanie Liah

2. Zakiah Anas – pose bersahaja berkemban sambil menyilang kaki di belakang cermin sememangnya sangat seksi. Mungkinkah Zakiah Anas tersenyum gembira kerana hajatnya telah kesampaian? Atau kerana dia bakal menduduki tempat ke 2 dalam senarai ini? Sama-sama kita spekulasikan.
zakiah anas

1. AZIZAH MAHZAN – tiada yang lebih layak selayak-layaknya untuk mengungguli carta 10 artis wanita paling seksi Malaysia melainkan Nek Jah. Aksi seksi dan ghairah Azizah Mahzan bersama Zafrul memang terbaik, termantap dan sukar ditandingi. Jangan lupa untuk tengok gambar awal-awal yang mempopularkan Nek Jijah.

azizah mahzan

Advertisements

Responses

  1. buat malu nama negara saje.inilah tanda hari nk kiamat.patutlh ada mcm2 bencana skrng.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: